Pandekage - domestic manager - Foto: Anders Godtfred-Rasmussen

Det burde egentlig være mig, for det er mig, der er hjemmegående husfar, så det skulle ikke være min datter, der gjorde det i dag med sin veninde, det skulle have været mig. Specielt efter mit skriv den anden dag omkring, at vi alle godt må snyde lidt, når vi laver eftermiddagslækkerier.

Det var ikke mig, for jeg var ikke hjemme endnu. Jeg havde brugt eftermiddagen på at dele kirkeblade ud i Norring og Foldby, et job jeg har, og som skal gøres de tre gange om året, når kirkebladet er blevet lavet (af mig) og trykt hos Vitten Grafisk.

Tilbage til hvad, jeg burde have lavet…da jeg kom hjem, samtidigt med Marius, da var min yngste datter og hendes veninde igang med at lave pandekager, og vi andre var så heldige, at de lavede dobbelt portion, så der også var nok til os andre.

Det er, hvad jeg mener, at jeg skulle have lavet til dem, men jeg kan også vende den om og sige, at et eller andet sted har jeg vel gjort noget rigtigt i opdragelsen, at de selv gør det. Jeg kunne se på min telefon, at hun havde ringet, for at spørge om de måtte lave pandekager. Det er god stil, lige at spørge sin far, og knap så god stil, at jeg ikke tog den. Til mit forsvar skal lige siges, at jeg havde prøvet at ringe tilbage, hvor hun så ikke svarede, men jeg vidste, at hun skulle have en veninde med hjem i dag, så jeg regnede med, at de hyggede.

Hvilket de også gjorde, og snakkede og snakkede, mens de lavede pandekager, det var en ren fornøjelse at høre på, de par minutter jeg var sammen med dem, inden jeg lod dem få lidt fred fra den voksne. Ikke at de havde noget i mod, at jeg var der, det var første gang veninden var med hjemme, men jeg havde også andet at lave, end at være i køkkenet.

Yngstesønnen var kommet hjem, og han skulle have noget at spise (og se på en skærm i mens, men mere om det en anden gang…).

Jeg nød egentlig, at de selv kunne finde ud af at lave noget lækkert til dem selv, mens de huskede os andre, og at alt ikke handlede om, at de skulle kigge på en skærm i mens og snakke om det, men mere om at de bare hyggede sig i hinandens selskab.

Det var bare lige, hvad jeg ville fortælle i dag…og tak fordi du følger med, jeg kan ikke love, at jeg får skrevet noget hver eneste dag, men jeg prøver…i næste uge skal jeg til Island, så mon ikke der kommer et par indslag fra klippeøen i Nordatlanten…jeg glæder mig til at besøge øen, jeg har aldrig været der.

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.