Vasketøj - Domestic Manager - Foto: AGR.

Kender du det der med, at vasketøjsbunken endnu engang er blevet stor? I en husstand som vores, hvor vi er seks personer, der går det, indimellem, lige hurtigt nok med at få fyldt vasketøjsstativerne op.

De unge mennesker har også også noget med, at tøjet helst ikke skal bruges mere end en 1/2 gang, førend de ryger i vasketøjsstativet, og det taler fruen og jeg også med dem om. Andre gange bliver vi spurgt om, hvorfor den trøje eller de bukser ikke er blevet vasket, og så finder vi dem under sengen på deres værelse i stedet for.

Vi prøver hele tiden, men det er ikke nemt at følge med, og så er jeg måske heller ikke altid god til sorteringen…selvom jeg efterhånden har fået det lært, men der sker stadig fejl.

Også fejl i vaskemaskinen, hvis jeg vasker ting sammen ved en fejl, eller når jeg kommer til at lægge noget i tørretumbleren, som bestemt IKKE skulle have været med.

Pyt siger vi heldigvis til det, og prøver at redde hvad reddes kan, og det lykkes i de fleste tilfælde.

og så vil jeg slet ikke skrive om, hvad der sker, når det hele skal lægges sammen igen. Jeg har fået strenge ordrer om, at jeg helst ikke skal lægge det sammen, da jeg ikke er en super ørn til at få tøjet fordelt i de rigtige bunker til de rigtige værelser. Jeg prøver mig stadig frem, men lader ofte det meste af det overgå til fruen, eller den yngste af døtrene, hvis pligt det er at lægge det meste af vasketøjet sammen.

Heldigvis er jeg god til håndklæder, vaskeklude og viskestykker, der får jeg ingen brok.

Nå men øvelse gør mester, og jeg vil nu sætte den næste omgang kulørt tøj over i vaskemaskinen.

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.