Covid poder - domesticmanager.dk - Foto: Anders Godtfred-Rasmussen

De senere dage har vi været rigtigt meget på forskellige testcentre i Aarhus og i Randers. Normalt kører vi ind til Skejby sygehus og tager en test, mens vi sidder i bilen, men det er blevet sværere og sværere at få en test som kørende her og nu, så indimellem har det været nødvendigt at tage en test som gående.

Jeg har kun gjort det en aften, og jeg gør det helst heller ikke igen ved Skejby sygehus. Jeg synes, at køen er for lang, og jeg er heller ikke helt vild med at skulle betale for parkering, hver gang jeg kommer derind. Den aften jeg var der, der var fuldt hus i køen til gående, og der var ingen biler ved kørende. Det blev jeg en smule mopset over, og bandede lidt over for mig selv, og de omkringværende kunne nok også høre det. Min yngste datter var ikke helt vild med mine ytringer, men de har noget at gøre med, at jeg virkelig føler, at jeg spilder min tid, når jeg står i en coronakø.

Jeg var ikke sur, bare ærgerlig over, at jeg skulle stå her, når der nu ingen biler var i den anden kø.

Grunden til, at jeg skriver er, at jeg nok ikke er den eneste, der nogle gange har det sådan her, og jeg tror også, efter at have set ovenstående skilt i Randers i weekenden, at der er andre, der reagerer noget voldsommere, end jeg gør.

En ting er, at ikke have lyst til at stå i kø, noget andet er, at reagere så voldsomt, at politiet eventuelt må tilkaldes. Det lyder helt vildt. De her podere, de står her dagen lang for at sikre, at de tests vi får lavet, de er korrekte, og at samfundet tilnærmelsesvis kan køre i en periode med en panepidemi, så stor respekt til poderne for at gøre deres arbejde. Det må ikke være nemt hele tiden at skulle lave den samme øvelse, bevægelse og samtidigt finde mening i det.

Jeg ved, at jeg næste gang, at jeg skal stå i kø, om det er en coronakø eller ej, så tager jeg det i stiv arm, og venter til min tur (jeg snyder aldrig foran, det kunne jeg ikke finde på), for ting tager den tid den tager, og det skal jeg lære at leve med. Så vi alle kan være her.

Jeg synes nu stadig, at det er vildt, at der skal hænges sådanne skilte op, som du kan se i billedet øverst i det her indlæg.

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.