Pølsehorn - domestic manager - Foto: Anders Godtfred-Rasmussen

Kender du det der med, at du gerne vil lave det hele fra bunden, når du er i køkkenet? Det vil jeg gerne, men det er ikke altid, at det bliver sådan. Jeg snyder ind i mellem, når jeg kan, og jeg har set på TV (Spisetid med Nadiya på Netflix), at der må der også nogle gange snydes lidt, for at spare tid.

Hvad er det så, at jeg snyder med, for når jeg laver pizzadej, boller og andre bagværk, så bliver det lavet fra bunden, også når jeg laver tærtedej, men hvad kan jeg så finde på at snyde med i køkkenet?

Lige for tiden er det pølsehorn…ja, noget så simpelt som pølsehorn. Det er ellers ret nemt og det tager ikke alverdens tid, men jeg snyder lidt alligevel. Hvorfor gør jeg det så, det gør jeg fordi, at Rema 1000 i sidste uge havde frosne pølsehorn på tilbud til 10,- kroner…10,- kroner, og så skal de bare i ovnen ved 180 grader i cirka 15 minutter.

Så vil jeg ikke selv lave dem, jeg tror ikke engang at jeg kan købe pølser, gær, mel osv. til den pris, som 10 pølsehorn på tilbud i Rema 1000 koster.

Så ja, det er lidt snyderi, men ind i mellem er det vel også i orden, at give sig selv lidt mere tid sammen med familien, også selvom det betyder, at de bliver fyldt op med lidt flere e-numre, end jeg selv ville have puttet i dejen…pølser er jeg ikke kommet langt nok med at prøve at lave selv endnu, selvom jeg burde.

Tomatsovs laver jeg selv, helt fra bunden, jeg køber ikke det på dåse, til gengæld kan jeg godt finde på at bruge en dåse tomatpasta, jeg undrer mig stadig over, at de kan fås til under 2,5 kroner, men det kan jeg skrive mere om en anden gang.

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.