Fryse pizza - domestic manager - Foto: Anders Godtfred-Rasmussen

Jeg ved godt, at det nok er lidt forbudt at bruge andres slogans, men i denne omgang skal jeg ikke rigtigt reklamere for et produkt, nærmere for noget, som jeg synes jeg gerne selv måtte, for at gøre det lidt nemmere for mig selv over for mine børn…(og så husker vi lige at trække vejret, for det blev da liiige en lidt for lang sætning, og nu gjorde jeg det vidst igen….).

Grunden til at jeg skriver, at du må godt…det er, at jeg nogle gange springer over gærdet når det ligger aller lavest…det gælder selvfølgelig ikke på alle punkter i mit liv, men fx frokosten i lørdags, der sprang jeg slet ikke over et gærde, der var ikke noget gærde, for jeg skulle ikke gøre andet end at tænde for ovnen, åbne pakken, sætte maden i ovenen og vente på, at det blev færdigt…

Det jeg burde have gjort, var bruge mere end to minutter på at lave frokost til mine børn. I stedet for at varme tre (dog særdeles delikate) frysepizzaer fra Rema 1000 her i Søften (som var indkøbt på tilbud til 15 kroner stykket), så burde der have været rugbrød, med pålæg og en masse grøntsager, der var skåret ud, så ungerne lettere kunne gnaske i dem…sådan blev det bare ikke.

Det blev til tre frysepizzaer, som vi fire personer delte. Ungerne var glade, jeg var glad og det gik stærkt med at lave frokost, for så kunne jeg nå et par andre opgaver med at lægge tøj sammen og rydde lidt op på mit kontor imens pizza dejen blev hård, mozzarellaen smeltede og varmen steg i ovnene.

Er der en morale, det tror jeg ikke, og det var jo ikke rigtigt snyd med den nemme omgang frokost, men alligevel har jeg en besk smag i munden, og det er ikke fra pizzaen, for den smagte godt, nej det er at jeg ikke lavede en traditionel frokost med rugbrød, pålæg, vand eller mælk…heldigvis har jeg tilgivet mig selv igen…også for at springe over det manglende gærde.

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.