Bogstaver og ord domesticmanager.dk

Jeg læser hver dag rigtigt mange ord og bogstaver. En hel del af dem bliver slugt online på danske og udenlandske avisers hjemmesider. Jeg skal også helst have pløjet mig igennem de to aviser vi modtager på matriklen derhjemme eller i sommerhuset på daglig basis, og de andre to vi modtager i weekenden blive rogså læst enten med papiret i hånden eller via en app på en telefon ellet tablet. 

Efter jeg blev færdig med mine studier har jeg også fundet litteraturen frem igen, og jeg nyder at sidde med en bog i hånden og læse hver enkelt side, eller bruge telefonen til en ebog, når jeg er på farten, eller ligger og læser i sengen om aftenen, når lyset på natbordet er blevet slukket. 

Det betyder åbenbart meget for mig, alle disse ord og bogstaver, og jeg deler også indimellem på sociale medier, når jeg falder over specielt interessante artikler eller debatindlæg, men for det meste er det for mig selv.

Ord og bogstaver tekst domesticmanager.dk Præsidentens mand

Mine børn forstår ikke, hvorfor jeg sidder med hoved i avisen hver morgen til morgenmaden, og jeg kan ikke overbevise dem om fornøjelsen af det skrevne ord, I stedet for en video på YouTube, men dem om det, så har jeg mine ord for mig selv. 

Hvorfor jeg kan lide at læse, det tænker jeg ikke så meget over. Jeg kan godt lide at følge med i samfundet i ind- og udland, og jeg ønsker vel også og blive klogere på områder, som jeg ikke ved så meget om i forvejen. 

Jeg læser, fordi jeg nyder det, og fordi, det lige som med mig løb, giver det mig noget alene tid, som jeg kan nyde for mig selv. 

En opfordring herfra… Læs noget mere, jeg kan næsten garantere, at du ikke vil fortryde det.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.