domesticmanager.dk Jason Bateman The Outsider

Hvad er der med de der serier, som du får kuldegysninger af? Det sker ikke ret tit, at jeg kan mærke gyset kravle op ad mit ben, og at det sker seks episoder henne i en serie, det er også nyt for mig.

Det var dog, hvad der skete, da jeg så sjette episode af “The Outsider”, der kan ses på HBO Nordic for tiden. Første sæson af serien er på 10 episoder i alt, men det er ikke muligt at “binge” hele serien endnu, da der kun bliver vist et afsnit hver mandag

Fruen derhjemme var ikke helt med på at se serien, da vi begyndte med de første to afsnit. Den er baseret på Stephen Kings roman af samme navn, og når vi taler Stephen King, så bliver det ofte historier med overnaturlige gespenster og lignende. Ikke at det gør noget, men det kan være svært at overføre til det store lærred.

Vi lod det komme an på en prøve, og det varede ikke mange minutter i den første episode, før vi fulgte godt med. For hvordan kunne en lokal sportstræner gøre noget så forfærdeligt, og samtidigt vide at han ville blive opdaget med det samme?

Det er selvfølgelig ikke hele historien, den udvikler sig til noget, som jeg ikke har set før…også allerede i episode et.

the-outsider-domesticmanager

Jeg har ikke læst bogen, men jeg vil givet gøre det, når alle 10 episoder er set (der er allerede tale om en sæson 2 af serien).

Selvom jeg ved, at der nok er taget mange friheder i TV-serien i forhold til bogen, så har folkene bag virkeligt fået skruet et godt format sammen.

For selvom jeg ikke tror på bøhmanden, så kan det godt være, at jeg alligevel bliver nødt til at gøre det, når jeg har set serien til ende.

Her efter seks episoder, der er der sket mange ting, som ikke umiddelbart er til at forklare. Derfor er der også en privatdetektiv med, der liiiige kan lidt mere end, hvad jeg normalt er vant til at se.

Hun Hedder Holly, og hun kan nogle tricks, og mere vil jeg ikke afsløre i denne ombæring omkring handlingen. Andet end, at der foregår noget, som umiddelbart ikke er til at forklare, og det foregår ikke kun i det lille landsbysamfund, som er omdrejningspunkt for serien.

Inden jeg går videre, så kan du lige se traileren til serien her:

Hvorfor er det godt?
Der bliver kastet så mange serier på markedet i disse år, så jeg har meget svært ved at følge med. Det gælder om at være kritisk, og det er heller ikke sikkert, at jeg vil se det samme som naboen. Derfor er det også godt med det store udvalg.

Hvorfor er The Outsider så god, ja, det er heller ikke sikkert, at du synes det, når du har set de samme seks afsnit, som jeg har, og det er nok fordi, at vi kan have forskellig smag.

Jeg er dog ramt af serien, og jeg glæder mig til hver mandag, når der kommer et nyt afsnit. Den er god, fordi historien ligner noget, der er set før, umiddelbart.

Kun umiddelbart, for ret hurtigt har den vi tror, der har gjort det, vist sig at være 100 km væk, på samme tidspunkt, som da mordet blev begået.

Det hænger ikke sammen, og hvordan kan det lade sig gøre? Hvorfor sker der samtidigt flere uhyggelige ting, og hvad er det, som den ene datter, til ham vi tror er morderen, ser om natten?

Der er hele tiden flere spørgsmål, vi som seere får smidt i hovedet, og jeg tror, at det er grunden til, at vi hver mandag tænder for HBO Nordic og ser med.

Vi er seks afsnit inde, og jeg kan skrive under på, at Stephen King og folkene bag TV-serien har gjort det igen. Lavet en spændende serie, som du har lyst til at se, selvom den er uhyggelig på flere planer. Specielt scenen med moren i episode seks, det er voldsomt godt tænkt, og samtidigt uhyggeligt på så mange planer…Pelle Lundberg siger det meget godt på Twitter her, dog uden helt at forklare det…

Pelle Lundberg Tweet - domesticmanager.dk - The Outsider - HBO Nordic

Se med, du kan nå det endnu, og sidste episode løber først over skærmen den 9. februar 2020.

domesticmanager.dk - The Outsider - HBO Nordic

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.