hente yngstemanden domesticmanager.dk

Som gående hjemme, så kan jeg ikke sidde foran computeren hele tiden og arbejde. Der er også pligter.

I dag var Ældstedatteren en tur hjemme, da hun havde haft et problem med sin bøjle, så hun kom hjem torsdag aften fra efterskole, og skulle til tandlæge i Hadsten her til morgen.

Så jeg måtte afsted med hende, men det er nu også hyggeligt, så får hende og jeg lidt alenetid sammen, og kan få snakket lidt. Jeg går også med ind, når tandlægen fikser hendes problem, og så er der mulighed for at kigge sig lidt rundt, som det kan ses på billedet.

Efter at have afleveret Ældstedatteren på efterskolen igen, så var der pligter derhjemme der kaldte. Blandt andet tøjsammenlægning…

Selvom fruen helst ikke ser, at jeg lægger for meget tøj sammen, så har jeg fået lov til at tage det grove. Altså håndklæder, viskestykker og lignende. Vaske det må jeg også godt, men helst ikke lægge det sammen, altså almindeligt tøj.

Det har jeg det nu egentligt også fint med, for der er meget andet, der altid trænger til at blive gjort rent, vasket op eller lignende i et hus.

Fx er jeg vanvittig glad for opvaskemaskinen, jeg kan slet ikke forestille mig, hvor mange timer jeg skulle stå foran vasken i køkkenet hver dag, hvis jeg skulle vaske op i hånden.(vi har ikke opvasker i sommerhuset…endnu…men vi vil gerne have det…).

Da fruen og jeg kun var os to, og boede i en lille lejlighed sammen, der tog det ikke mange sekunder at vaske op, men nu hvor vi er seks under samme tag, så er det guld værd med en opvaskemaskine.

Pligter uden for huset

Det er ikke kun pligter i huset, som jeg har, og som ungerne også ind i mellem skal gøre, når de husker det, men jeg har også ting udenfor huset. Måske er det, som jeg skriver om nu måske ikke normalt kategoriseret som en pligt, men alligevel, det bør være det, selvom jeg ikke ser det som en sur pligt.

Det er løbeturene, som jeg tænker på. Jeg har ikke været ret godt til at komme afsted siden sidste sommer, men specielt i denne uge er det gået ret godt. Tre gang er det blevet til indtil videre, og jeg skal afsted igen på søndag.

Vejret er gråt, og det ligner, at det snart vil regne, men det er stadig fedt at komme afsted. På denne tur kom jeg igennem Hattemagerskoven (Kvottrup skov) og Ristrupskoven, mens jeg nød naturen og havde en god podcast i ørene.

Mudret var der, men det gør ikke noget, jeg nyder det. Den eneste pligt der vel er ved det er, at jeg prøver at holde mig i god form, og tabe nogle af de kilo som er kommet på siden sidste sommer.

At jeg så tog Yngstemanden med hjem fra skole på vejen hjem, det var bare en bonus.

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.