domesticmanager.dk sigurd fortæller om de græske guder

Da jeg var barn, der læste min mor godnathistorier for min lillesøster og jeg. Jeg kan ikke huske, i hvor mange år eller om det var hver aften, men jeg kan huske, at hun læste for os, og at vi virkelig nød det.

Jeg tror også, at det er derfra, at jeg har fået glæden ved at læse. Som jeg husker det, så sad jeg altid på biblioteket i Søften (det eksisterer ikke længere) og læste om eftermiddagen, når jeg havde fri fra skole. 

I de senere år, der har jeg desværre ikke læst så meget, da jeg har brugt megen tid på studier, hvor pensum har været hård, og derfor har der ikke været overskud til at læse i fritiden. Nu er jeg heldigvis kommet efter det igen, og der ryger da næsten en bog igennem knolden om ugen.

Godnathistorie for ungerne

Min kone og jeg har ikke været fantastiske til at læse godnathistorier for vores fire børn, men vi er kommet efter det i det seneste års tid, og de der har lyst til at høre med, de må gerne. Så det er ikke kun Yngstemanden, der hører historierne. Yngstedatteren er også med, og min kone vil rigtigt gerne høre det også.

Lige nu læser jeg op fra “Sigurd fortæller om de græske guder”. Det er den første bog af Sigurd Barret, som jeg læser op fra, og den er ret interessant. Den er skrevet i et sprog, så alle kan være med, og både børn og voksne kan ikke lade være med at grine indimellem. 

Det er helt sikkert ikke den sidste af Sigurd Barrets bøger, der skal bruges til godnatlæsning, for Yngstedatteren har også et par stykker stående af dem, og jeg er sikker på, at der også findes flere i den bogapp vi abonnerer på.

Oplæsning

Før min kone og jeg fik børn, der læste vi også op for hinanden, når vi lå ved siden af hinanden i sengen. Det giver en anden fornemmelse, når en anden læser for dig, og jeg er også selv ret glad for at læse op for andre. Det bliver dog i familien ind til videre, men hyggeligt er det.

Jeg håber også, at det kan hjælpe til, at mine børn bliver gode læsere, når de bliver lidt ældre. For der er en stor glæde ved læsning, om det er skøn litteratur, fagbøger, eller hvad man nu har det godt med at læse.

Jeg er i hvertfald glad for, at jeg er kommet igang med det igen, også selvom jeg har læst nogle af bøgerne før.

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.